Prijzen auto poetsen

Wiki Article

Ben je minder blij geworden met je Mazda omdat deze er oud uit ziet? Laat je Japanse voertuig door ons mooi poetsen. Iets dat je Lada kleurloos doet lijken komt door het weer, de weersinvloeden geven de laklaag een doffe gloed. Na veel buiten te hebben gestaan is dat ook behoorlijk onweerlegbaar, maar geen probleem, in specialisten handen is alles weer van ouds. De bovenste laag wordt nogmaals in ere hersteld voor het mooiste uitslag. Onze medewerkers zijn altijd voldaan als de klus is geklaard, en dat is een te voorspellen uitkomst, want ze gebruiken de betere autowax en stoppen hun ziel en zaligheid. Zie op onze webpagina vele voor en na afbeeldingen om jezelf te overtuigen. Spoedig staat er dan weer een fraai glimmende automobiel voor je huis waar je graag naar kijkt.

Op de meest willekeurige momenten kan het gebeuren, grind dat omhoog springt of net even te snel met je autosleutel en een witte streep laat zich in je lak zien. Een hele bos krasjes in je lak waar je niet op zat te wachten. Al die beschadigingen maken de kleur ook beslagen, het ziet er niet uit. Om nogmaals in een stralende auto te touren is de oplossing om deze bij ons achter te laten voor een polijstbeurt, zelfs voor diepere steenaanslag, maar daar hebben we een andere methode voor. Een krasvrije lak door onze polijstbehandeling geeft je auto weer de uitstraling die het had toen je hem nieuw in de showroom kocht. En uiteraard die kleur, volledig opgebloeid.

Super mooi toch al die glimmende auto's die glimmen in het zonlicht of onder verlichting van de straat? Dat je een rondje aan het wandelen bent en zoiets hebt van wauw dat ziet er gaaf uit? Dit wordt verkregen met glas-coating en dit is wat wij ook in ons aanbod hebben, dus jouw bolide kan er net zo gelikt uit gaan zien. Nano-coating is een heldere laag die over de laklaag is vastgemaakt, dit geeft minimaal twee jaar extra bescherming aan je voertuig. Voordat de glascoating op de bolide kan worden gewreven behoort de heilige koe eerst zorgvuldig gepoetst te zijn wilt het middel blijven zitten. Het eindresultaat is dat regenwater en al het andere vuil van deze autolak afglijdt zodat je altijd in een schone bolide boodschappen kan doen.

Plus de binnenkant van je voertuig kunnen we geheel zuiveren zodat je weer met een lekker gevoel de vierwieler in stapt. Wij maken werk van het gehele auto interieur, de zetels en dashboard tot de vloer aan toe. Als je de auto al een langere tijd hebt is deze niet zo schoon meer als dat de bedoeling is. Als je je moeder een lift moet geven dan is het een schande als die een vieze lift krijgt. De stoffen bekleding komt na onze interieur reiniging er weer als nieuw uit te zien. Een herinnering is toch wel de geur toen je je Bmw net nieuw had gekocht? Alle onprettige geurtjes die het interieur rijk is pakken we aan zodat je neus volop je zintuigen kan gaan doen tintelen.

Je kan bij ons ook een pakket kopen, dan maken we je voertuig overal brandschoon. Neem eens bij ons het ‘autowassen’ pakket af. Bovendien bestaat er een keuze om een ander pakket erbij te nemen, dan ben je in 1 keer klaar. Je kan bij ons elke kant op, alle auto's en bussen die we krijgen knappen we aan de binnen en buitenkant in z'n geheel op. Nadat je jouw vierwieler brandschoon kan Lees verder komen ophalen stellen wij het zeer op prijs als je ons bijvoorbeeld bij je zoon wilt aanraden. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

We zien je graag.

Ben je minder blij geworden met je Lada omdat deze er oud uit ziet? Laat je Franse vriend door ons tot in detail. Iets dat je auto mat doet lijken komt door het weer, de weersinvloeden geven de laklaag een doffe gloed. Wij stoppen al onze liefde erin zodat dat de machtige glans die je vierwieler ooit eens bezat nogmaals naar voren komt. De gelakte laag wordt weer tot leven gewekt voor het mooiste uitslag. Met sterke producten en de meeste liefde leveren we jouw auto weer af. Zie op onze site vele voor en na foto's om jezelf te overtuigen. In een zucht staat er dan weer een fraai glimmende automobiel voor je verblijf waar je graag naar kijkt.

Het is je vast en zeker eens gebeurd, zit je lekker in de Bmw onderweg naar huis en voor je het weet heb je allemaal krassen erbij door fijne steentjes. Zonde, er valt treurig genoeg niks aan te doen maar het valt wel op te lossen. Al die beschadigingen maken de kleur tevens dof, het ziet er niet uit. Om nogmaals in een fonkelende Audi te rijden is de oplossing om deze door ons te laten polijsten, zelfs als de krasjes dieper zijn, maar daar is een andere techniek voor. Zodra de professionele polijstbehandeling achter de rug is, zijn beschadigingen die gekomen zijn van je sleutels, een paar struiken of steentjes weer volledig onzichtbaar. En vanzelf sprekend die kleur, volstrekt opgebloeid.

Kan je ook niet je ogen afhouden van die sprankelende kleuren van een bolide? Je kan je eigen spiegelbeeld zien zo glad is de lak. Met onze nano-coating dienst gaat ook jouw vierwieler er net zo mooi van worden, zal dat niet helemaal geweldig zijn? Glas-coating is een niet opvallende laag over de huidige laklaag heen, dit geeft enkele jaren extra bescherming aan je voertuig. Voordat de glas-coating op de auto kan worden gewreven behoort de bolide een schone en gladde autolak te hebben om het middel te laten zitten. Na deze glascoating heeft regenwater en vuil geen houvast meer op je lak, je vierwieler blijft helemaal droog.

Wil je het interieur van je auto laten reinigen zodat deze weer als nieuw is? Gesoffeerde autostoelen verkrijgen hun oorspronkelijke kleur en alles wat je ziet is zo schoon of als je net de sleutels hebt gehad. Waarom je je auto interieur wilt laten reinigen? Na een aantal maanden is het auto interieur lang niet zo fris meer als in het begin. En wat voor persoon wilt er nu gezien worden met een smerig auto interieur. Elk hoekje en gaatje wordt door ons onder handen genomen zodat er geen vuiltje meer aanwezig is. Een herinnering is toch wel de geur toen je je Fiat net nieuw had gekocht? Wij maskeren de vervelende geuren niet, maar verwijderen deze zodat je binnenkant weer lekker geurt.

Om je Jeep volledig van buiten en binnenkant fatsoenlijk te laten wassen bieden we ook pakketten aan. Neem bijvoorbeeld bij ons het ‘autowassen’ pakket af. Natuurlijk is het ook mogelijk om pakketten te combineren, het is net wat u ons opdraagt. Je kan bij ons alle kanten op, alle auto's en bestelwagens die we krijgen knappen we aan de binnen en buitenkant in z'n geheel op. Nadat je jouw vierwieler fatsoenlijk kan komen ophalen weten wij het op prijs te stellen als je ons als voorbeeld bij je moeder wilt aanbevelen. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

Geef ons een kans, we stellen je niet te leur.

Report this wiki page